Parfum Line

parfümök – niche márkák – illatszerek – designer márkák – kozmetikai márkák – dekorkozmetika nagykereskedés már 20 éve a magyar és a nemzetközi piacon

Több információ

Rólunk

A Parfum Line Kft. a prémium és niche parfümök, illatszerek, designer és kozmetikai márkák, dekorkozmetikai termékek piacán működő, budapesti központú vállalat.
A cég az ezredforduló óta működik sikeresen, folyamatosan bővül, és idén ünnepli 20. születésnapját.

Több információ

Nagy örömünkre szolgál, hogy az elmúlt húsz évben Partnereinkkel gyümölcsöző kapcsolatot építettünk ki, amelyet megbízható, ügyfélközpontú együttműködésünknek, gyors, rugalmas és pontos kiszolgálásunknak köszönhetünk. Számunkra ezek az értékek képviselik a partnerség fogalmát, és ezek mentén dolgoztunk az elmúlt két évtizedben.

1000 m2-es raktárunkban széles árukészlettel rendelkezünk, ahol modern technológia és képzett munkatársaink biztosítják, hogy Partnereink számára minél gyorsabban, pontosabban és biztonságban eljuttassuk a rendeléseket.

Raktárkészletünk lehetővé teszi, hogy az igényeket készletről azonnal kiszolgáljuk, ezen túl pedig természetesen rendelésre is dolgozunk.


Pontosság – Megbízhatóság - Rugalmasság

Legyen a partnerünk! LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK!

Kapcsolat

Cím
1101 Budapest, Albertirsai út 3.

Telefonszám

+36 21 303 3478

Skype

parfumline

Partnereknek

Küldje meg ajánlatát, illetve igényét, és rövidesen jelentkezünkKapcsolatfelvétel

B2B

Ez az aloldal támogatja Partnereinknek a gyors és hatékony együttműködést. A belépéshez egyedi belépési név és kód szükséges, amelyet a KAPCSOLAT oldalon található űrlap kitöltésével kérhet.Belépés Regisztráció